Transsurfing

0

Dit boek gaat over zeldzame en ongewone dingen en de inhoud ervan kan uw wereldbeeld totaal en ingrijpend veranderen, omdat de auteur het bewijs levert voor een verrassende stelling:

de realiteit is te sturen!

Iedereen gelooft dat hij of zij afhankelijk is van omstandigheden buiten onze wil om. Maar het omgekeerde is waar! De uiterlijke realiteit wordt gecreëerd door de innerlijke werkelijkheid van ieder mens, en op die manier kunt u wensen vervullen en dromen verwezenlijken...

Transsurfing is een machtig en revolutionair instrument voor persoonlijke ontwikkeling dat op punt werd gesteld door de Russische fysicus Vadim Zeland. Het is gebaseerd op de principes van de kwantumfysica en stelt iedereen in staat om de werkelijkheid te sturen. Iedereen die zich in deze techniek verdiept - net zoals miljoenen lezers wereldwijd vóór u hebben gedaan - staat een verrassende ervaring te wachten die een nieuwe definitie geeft aan het mens-zijn.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
216
Laatste editie
23 februari 2012
Uitgeverij
Deltas
ISBN
9789044727944

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 23,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 23,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic