Uit! Het ex-verwerkingsboekje

1

Nooit meer je hart uitstorten in een whatsappje, jankend een voicemail inspreken of van pure ellende onder je niveau zoenen. UIT! Het ex-verwerkingsboekje navigeert je liefdevol door de stadia van liefdesverdriet. Van ongeloof tot acceptatie, tot je weer krachtig en vol zelfvertrouwen in het leven staat. Weinig mensen weten liefdesverdriet elegant te dragen. Zeker in een tijd waarin frustraties en misstappen snel geuit zijn op whatsapp, facebook, instagram en twitter. UIT! Het ex-verwerkingsboekje beschermt je tegen gênante acties en reputatieschade. Na 160 pagina’s ben je klaar voor een véél betere match. Of op zijn minst een volgende ex.

  • Preventie tegen nutteloos ex-contact
  • Een rebound-wishlist
  • Tips voor omgaan met de ex online
  • Break-up recepten
  • Terugvalhoofdstuk: seks met de ex

 

 

 

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
28 januari 2016
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789000340699
Advertentie

Hebban recensie

Een heerlijk doe-boek voor de verse vrijgezel

door Tanja Krone op 13-04-2016

Het was zo mooi, zo leuk. Alles was geweldig, en hij/zij de oorzaak van al je geluk. Tot die woorden, of dat appje: “schat, ik moet even met je praten”. Nu is alles stom, de ellende in de wereld oneindig en de ex de oorzaak van alle ellende. Niet alleen van jouw ellende, maar gewoon, van alle ellende. Niemand die nu nog kan helpen. Nu ja, niemand? Dit is een perfecte taak voor de mysterieuze...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic