Advertentie
Vage angst

Vage angst

2
Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Anouk werkt met veel plezier als bloemist in een bloemenzaak. Tot de eigenaar aangeeft zijn zaak te verkopen. Zijn zoon gaat de bloemenzaak overnemen. Anouk kent Lucas en heeft haar bedenkingen bij deze overname. Uiteindelijk kiest ze ervoor er toch te blijven werken. De vriendin van Lucas, Nina, is erg jaloers op hun samenwerking en doet er alles aan om Anouk weg te pesten, wat haar ook lukt.
Anouk begint hierna haar eigen zaak. Dan ontmoet ze Timo. Timo werkt als croupier in een casino, maar is zelf ook niet vies van een gokje wagen. Anouk komt daar pas achter als ze na een paar maanden samenwonen steeds meer dingen ontdekt die haar niet bevallen. Er komt steeds meer aan het licht: Timo is verslaafd. Als er echt niet meer te leven valt met Timo, besluiten ze dat hij opgenomen wordt in een afkickkliniek. Anouk wil voor zichzelf alles op een rijtje zetten. Ze gaat naar Andalusië waar haar voormalige baas woont. Daar ontmoet ze opnieuw Lucas, die inmiddels ook een heel ander leven heeft. Anouk weet niet wat ze moet doen, loyaal zijn en het vertrouwen in Timo hebben dat hij afkickt en alles weer goed komt, of toegeven aan haar gevoelens voor Lucas?

Angelique van Dongen (Dongen, 1970) woont in het Brabantse Oosterhout. Ze is werkzaam in de gezondheidszorg, waarvan de laatste jaren als verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis.
Eerder verschenen onder de naam Angelique van Nijnatten de romans Leugens & liefdes en Verkeerd verlangen en onder de naam Angelique van Dongen verscheen vorig jaar Geslepen.
Vage angst is een meeslepende en boeiende liefdesroman met verslaving als thema en verschijnt in de serie Ellessy Relax, een reeks van ontspannende hedendaagse familie- en liefdesromans, bestemd voor een breed vrouwelijk lezerspubliek van alle leeftijden.

De pers over Leugens & liefdes:
"Dit ongecompliceerde romantische verhaal leest lekker vlot weg. Behalve de romantiek komen ook andere zaken aan de orde". (Marian Verstappen-Naus voor Biblion)
De pers over Verkeerd verlangen:
"Voor de liefhebber van het romantische genre een makkelijk leesbaar boek." (J.Madem-
Luijk voor Biblion)
De pers over Geslepen:
Deze roman neemt de lezeres in een sneltreinvaart mee door een spannend en romantisch verhaal. Het boek is prettig geschreven en leest lekker weg. In zijn genre is het een prima boek. (Marieke ten Pierick voor Biblion)
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Uitgeverij
Oorsprong, Uitgeverij
Laatste editie
02 mei 2013
ISBN
9789086601875 , 9789461011060 , 9789036435185
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 23,50
E-book prijsvergelijker