Vallend krijg je vleugels

1

Voor Tessa is haar leven vanaf haar jeugd een worsteling. Ze weet al snel dat ze van vrouwen houdt en merkt al even snel dat dat niet geaccepteerd wordt. Ze stort zich in een aantal problematische relaties, kortstondig met mannen, jarenlang met vrouwen. Deze relaties hebben allemaal ??n ding gemeen: ze raken de kern van Tessa's wezen niet. Tessa is diep ongelukkig, ze vlucht in een huwelijk met de broer van haar ware liefde, ze krijgt ernstige eetproblemen, ze raakt op drift. Pas als ze leert om los te laten, naar binnen te kijken, haar ziel te vinden en zichzelf op waarde te schatten, opent ze de weg naar de ware liefde. Daar moet ze dan 55 voor worden, maar dan is ze ook dolgelukkig met Roos, een vrouw met een veelbewogen leven, net als zij, die samen met haar de weg van het geluk bewandelt. Samen vieren zij het leven.
Rietha Schuur geeft in haar derde boek een indringende kijk in het leven van een vrouw die nooit geleerd heeft van zichzelf te houden. Dit boek is grotendeels op autobiografische feiten gebaseerd. Rietha neemt hiermee de stap zichzelf te laten zien op ontwapenend eerlijke wijze. Ze heeft altijd naar het ware, het wezenlijke gezocht. In dit boek laat ze op overtuigende wijze zien hoe ze dat uiteindelijk gevonden heeft.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
284
Laatste editie
29 maart 2006
Uitgeverij
Gopher B.V.
ISBN
9789051791525
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic