1001004009719166

Veilig avontuur

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Leven als volgeling van Jezus: betrouwbaar, liefdevol, radicaal
Een leven in veiligheid en tegelijk vol avontuur, liefdevol begeleid door een werkelijk aardige vriend dat is het heel persoonlijke verhaal van Adrian Plass met Jezus.
In humoristische verhalen en trefzekere anekdotes vertelt hij over zijn bekende chaotische leven ongenadig openhartig, niet zelden voor schut gezet door de nederlagen van het alledaagse leven, maar altijd weer met een blik vol vertrouwen op de God van genade.
Er staan heel veel verhalen op deze bladzijden. Mijn ervaring is dat mensen door waargebeurde verhalen veel meer leren over die merkwaardige onderneming die we het volgen van Jezus noemen, dan van de theorie. Hoe gebrekkig ook, ik probeer hierin het voorbeeld te volgen van Jezus zelf. De beschrijvingen in dit boek van mijn persoonlijk omgang met Hem, gaan niet alleen over wat er met mij gebeurt. Ze gaan over wat er met ons gebeurt. De ene keer doen we dingen fout, de andere keer goed. Soms leren we snel, soms langzaam. We voelen ons enorm bemoedigd, dan weer zitten we diep in de put.

Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
21 juni 2010
ISBN
9789057871337
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie