Vergissing

0

De vergissing
Paul Kustermans
(in kader, zoals e-mail)
Van: Anton Vandenbosch
Datum: maandag 7 april 22:36
Aan: Esther.Vansintjan@skynet.com
Onderwerp: verschrikkelijk en wonderlijk
Dag Esther,
Mijn eerste avond in Parijs en er is iets verschrikkelijks gebeurd en ook iets wonderlijks, waarvoor ik geen verklaring heb.
Verschrikkelijk: ik heb het eerste college van professor Baker gemist.
Wonderlijk: ik heb een adembenemend meisje ontmoet. Ze verplaatste zich in een draagstoel (ik zweer je dat ik niet dronken was/ben, hoewel de Parijse lucht tintelt alsof ze vol champagnebellen zit) en ze droeg zeventiende- (achttiende-, negentiende-?) eeuwse klederdracht. Wie ze is, weet ik niet, ze verdween in het niets, zoals ze uit het niets was opgedoken.
Groeten uit een bruisend Parijs,
Anton
Cathérine de Beaurivelle is mooi en mysterieus. Anton is stapelverliefd! Hij is bereid alles voor haar op te geven. Zelfs Esther en zijn veilige leven in de eenentwintigste eeuw…
Al meer dan twee decennia lang reist Paul Kustermans in zijn historische romans doorheen de tijd. Nu houdt hij even halt in het Parijs van de bloeddorstige Franse Revolutie. Een onweerstaanbaar, avontuurlijk verhaal dat zindert van de romantiek!
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
01 januari 1999
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059080836
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic