Viki Geunes - NL - Just Cooking

,

0

Culinair spektakel op hoog niveau Tweesterrenchef Viki Geunes (restaurant 't Zilte) behoort tot de absolute top van de Belgische gastronomie. Dit boek bevat meer dan vijftig toprecepten uit de creatieve, hedendaagse keuken, waarbij nieuwe kooktechnieken en gedurfde smaken verzoend worden met kwaliteitsproducten. Verrassende smaaksensaties, aangevuld met contrasten in structuur en temperatuur zorgen voor een boeiende en intense smaakbeleving. Bart Van Leuven staat in voor de vernieuwende culinaire fotografie en Inge Van Damme tekent voor de aantrekkelijke en trendy vormgeving.
Viki Geunes is geen gewone chef. Als autodidact met een buitengewoon ontwikkeld proefvermogen tast hij rusteloos de grenzen van het culinair maakbare af. Hij hanteert daarvoor een verrassende maar toch herkenbare smaak- en vormentaal. Restaurant 't Zilte in Mol is zijn podium. In dit boek proeft u van zijn eigenzinnige signatuur en ontmoet u een uniek gedreven talent.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
06 oktober 2009
Uitgeverij
Lannoo
ISBN
9789020982282
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic