Voetstappen naar het Licht

0

Ria Verdurmen liep al heel lang rond met de vraag: Is er meer tussen hemel en aarde? En plotseling kreeg ze daar zelf heel duidelijke en liefdevolle tekenen van. Er dienden zich teksten aan in haar hoofd, met een mooi wit licht en soms prachtige kleurbeelden. Haar arm reageerde daar sterk op en voelde zo zwaar, dat ze automatisch begon te schrijven. En ineens, net als met voetafdrukken in de witte sneeuw, stond het blad vol met woorden. Soms heel liefelijk en soms met klem neergezette zinnen. Ria voelde dat er vele lieve vrienden en zeker grote helpers uit de sferen graag hun boodschap onder de mensen wilden verkondigen. Via dit automatisch schrift zijn intussen vele teksten doorgegeven die via Skyletters.net te lezen zijn. Maar het is niet altijd mogelijk of wenselijk om een computer te gebruiken, vandaar deze gedrukte uitgave.
De teksten zijn mooi, warm en liefdevol. Ze bieden troost waar de menselijke woorden vaak tekortschieten. Ze vertellen ons, dat er altijd op ons wordt gewacht, hoe eenzaam we soms ook zijn en hoe sterk we onze geliefden ook kunnen missen. Ze leiden ons, stap voor stap, naar het Licht.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
200
Laatste editie
26 november 2009
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089541321
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic