Vrije vogels

0

Soms loop ik ergens en dan gebeurt er niet veel. Dat komt eigenlijk best vaak voor, maar het voelt toch wel goed. Dan komt er op zo’n gezapige zomerdag een mooie compositie voor mijn lens en ik druk af omdat het er goed uit ziet. En dan ontstaat de noodzaak om mijn gedoodverfde omslag te verbinden met de inhoud van mijn boek. Plotseling bevat die werkelijkheid dan een persoon die schrijft.

En ik ben niet de enige. Dagelijks heb ik te maken met anderen die schrijven en beelden maken, in een poging de werkelijkheid naar hun hand te zetten. En dat wordt dan onderdeel van de werkelijkheid die ik beschrijf. Wanneer ik dat een tijdje volhoud heb ik weer een boek op mijn naam staan. En dat voelt best goed, het zou zomaar kunnen dat iemand zo’n boek leest en het de moeite waard vindt.

Maar het zou ook best kunnen dat iemand besluit een vakantiereisje te boeken of in de tuin te gaan werken. En daarnaast heb ik natuurlijk ook te maken met de concurrentie van diverse biermerken en telefoons. Afgeronde gehelen van precies tweehonderd woorden kort. Dat is mijn bijdrage aan relatief minder waardeloze rommel op deze wereld.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie , Korte verhalen
Aantal pagina’s
216
Laatste editie
01 oktober 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402138764

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic