Vurrukkulluk!

,

4

Artikelen 1
Koken met kinderen: waar vroeger steevast aardappelen, groenten en vlees op het menu stonden, wil het moderne gezin wel iets meer variatie. Maar hoe doe je dat als je weinig tijd hebt en je kinderen lastige eters zijn?
Ronald Giphart en zijn vrouw Mascha Lammes verzamelen al twintig jaar de lekkerste recepten uit alle windstreken, waar zij en hun drie kinderen dagelijks van genieten: of het nu gaat om ontbijt, taart, soep, borrelhappen, diner of een echt feestmaal. Voorwaarde is dat de recepten lekker zijn voor alle leeftijden en dat de ingrediënten te verkrijgen zijn bij supermarkt of toko. De receptuur is eenvoudig en door iedereen na te koken. In dit kookboek geldt: what you see is what you get. De foto’s van de gerechten zijn genomen vlak voordat het gezin aanviel.
In Vurrukkulluk! staan 100 recepten van de perfecte gehaktbal tot pompoensoep, van tosti’s tot kreeft, van rendang tot andijviestampot, steeds smakelijk ingeleid.
Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
08 oktober 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Podium b.v.
ISBN
9789057597367


Artikelen over Vurrukkulluk!

  Meer artikelen

Hebban recensie

    Mieke Schepens Hebban Recensent

Mooi, handzaam kookboek met (actie)foto's. Vurrukkulluk!

door Mieke Schepens op 18-01-2016

Vurrukkulluk! van Ronald Giphart en zijn vrouw Mascha Lammes is het eerste kookboek in Nederland waarvan de foto's met behulp van een iPhone zijn vervaardigd, volgens de methode Jan Bartelsman. Jan is een toonaangevende voedselfotograaf met toprestaurants zoals De Librije als vaste opdrachtgevers.

De inleiding is al een verrassing op zich vol met tips en weetjes. Het leest heerlijk vlot en laat...


Lezersrecensies (1)

Een mooi, handzaam kookboek met (actie)foto's. Een aanrader!

door: Mieke Schepens 1 like
Koken met kinderen: waar vroeger steevast aardappelen, groenten en vlees op het menu stonden, wil het moderne gezin wel iets meer variatie. Maar hoe doe je dat als je weinig tijd hebt en je kinderen lastige eters zijn? Wat vond ik van dit boek? Dit is het eerste kookboek in Nederland waarvan de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic