Vuur uit de Hemel

0

De Engelse editie FIRE FROM HEAVEN
IS OOK VIA UITGEVERIJ PETIET LEVERBAAR
Verlichting kan worden gedefinieerd als IN EENHEID KOMEN. Hoewel in de gangbare opvatting ‘Verlichting’ alleen kan worden verworven en verdiend door jaren van meditatie en inspanning, stelt de Indiase avatar KALKI dat Verlichting kan worden ontvangen als een geschenk door middel van een neuro-biologische verschuiving in onze hersenen. Hij noemt zichzelf een ‘technicus’ die weet hoe dat in zijn werk gaat en anderen kan leren datzelfde te doen. Volgens eigen zeggen is zijn missie in deze wereld om verlichting beschikbaar te stellen. De neuro-biologie van de verlichte staat vormt een morfogenetisch veld en zal zich, als het door een kritische hoeveelheid mensen worden gedragen, snel over de hele planeet kunnen verbreiden.
Kiara Windrider beschreef zijn ingrijpende ervaringen rond deze neuro-biologische verschuiving door Kalki, en interviewt Kalki in dit boek met een aantal fundamentele vragen. ‘Wij gaan een Gouden Tijdperk binnen,’ stelt Kalki, ‘en verlichting is onze collectieve bestemming’. ‘Verlichting is eenvoudig, en iedereen zou verlichting moeten bereiken’. Dit boek kan daartoe een aanzet zijn.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
295
Laatste editie
14 april 2005
Uitgeverij
Bet-Huen Books
ISBN
9789075636512
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic