We zijn water

7

Artikelen 3

Met Carmien Michels is de literatuur een spannende, jonge stem rijker.

Carmien Michels creëert stipje per stipje een onvoorspelbare wereld waarin kleine gebeurtenissen apocalyptische proporties aannemen. Het tienermeisje Elena fantaseert over kussen met de buurvrouw. Rolf bouwt een ark om de zondvloed te overleven. Maddy vermoordde haar echtgenoot en zei sindsdien geen woord. En ook Clara, Fabrizio, Joseeke en Max banen zich eigenwijs een weg door het leven, op zoek naar houvast. Hun verhalen verweven zich met elkaar, van de intiemste gedachten tot de belangrijkste beslissingen. Maar een continue dreiging hangt in de lucht.We zijn water ontziet niets of niemand.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
25 september 2013
Uitgeverij
De Bezige Bij Antwerpen
ISBN
9789085425342 , 9789460422928


Artikelen over We zijn water

Vlaamse wint NK Poetry Slam
01 februari 2016
Eekhout ook op shortlist De Bronzen Uil
15 september 2014 1 like
  Meer artikelen

Lezersrecensies (1)

Een stroom van verhalen

door: Michelle van Dijk 1 like
Elena, Fabrizio, Maddy, Clara, Max, Rolf en Joseeke: dat zijn zeven vertellers in één boek. In We zijn water leren we hen kennen op een belangrijk punt in hun leven en dat biedt al genoeg spanning. Elke verteller heeft steeds een paar bladzijden en wordt dan weer onderbroken door een ander. Ze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic