Wegbereider

,

0

Martin van Dalen heeft een achtergrond als documentmanager en werkt freelance als informatiemakelaar en vertaler. Ook schrijft hij studies over bijbelse onderwerpen, waarbij hij zich baseert op de Hebreeuwse taal en cultuur van de Bijbel. Daarnaast is hij samen met zijn vrouw actief voor International Justice Mission (IJM), een mensenrechtenorganisatie die strijdt tegen moderne slavernij met als doel 'duizenden te bevrijden, miljoenen te beschermen en te bewijzen dat gerechtigheid voor de armen mogelijk is!'

Wegbereider vormt zijn debuut. Het is geschreven in de vorm van een reisverslag en vertelt over het bezoek dat hij in 2013 met zijn dochter Christine bracht aan Transsylvanië. Naast zijn ervaringen met de enorme armoede en het grote onrecht ten opzichte van minderheden (Hongaren en zigeuners), wordt hij ook geconfronteerd met de enorme kracht van de boodschap van het Evangelie. Tussen de open riolen en houten krotten van Europa's pariakolonies confronteert God hem met een drieduizend jaar oude bijbelse profetie, die speciaal voor deze reis geschreven lijkt te zijn. Zoals de titel al suggereert, vormt dit boek het begin van een reis naar een toekomst vol hoop!

Verschenen in
Genre
Reizen & Talen , Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
133
Laatste editie
19 mei 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402133516
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic