Whisky

0

Whisky de wereldatlas is de enige gids waarin kenner én beginnende whiskydrinker alles kan vinden over whisk(e)y wereldwijd. Over het proces, de geschiedenis, de distilleerderijen en meer dan 350 verschillende whiskys en rijk geïllustreerd met prachtige fotos. In deze uitgebreide studie van de meest complexe drank ter wereld worden afkomst, romantiek, smaak en vakmanschap op aansprekende wijze gecombineerd in tekst en beeld.
Gedetailleerde kaarten leiden naar distilleerderijen in Schotland, Ierland, Japan, de Verenigde Staten, Canada en de rest van de wereld. U maakt kennis met single malts van Aberfeldy tot Yamazaki, met blends van Johnnie Walker tot Hibiki en bourbons en rye whisky van Buff alo Trace tot Wild Turkey, compleet met uitgebreide proefnotities.

Dave Broom is uw gids. In Whisky de wereldatlas introduceert hij negen Smaakvelden, een uitstekend nieuw hulpmiddel bij het kiezen en vergelijken van whiskys. In de afgelopen 25 jaar heeft de auteur een groot aantal artikelen en acht boeken gepubliceerd, waarvan er twee bekroond zijn met de Glenfi ddich Award for Drinks Book of the Year. Daarnaast is Dave Broom actief als hoofdredacteur van Whisky Magazine Japan, als tv-presentator en als consultant in de whiskyindustrie.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
11 oktober 2011
Uitgeverij
Terra
ISBN
9789089894526

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 41,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 41,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic