Wij staan achter jou!

0

Iedereen gaat wel eens door een periode van het leven, waar je even de kracht mist om op te staan en door te gaan. Een periode waarin je jezelf niet echt de moeite waard vindt om voor te vechten, en al helemaal niet kan vertellen wat er nou zo bijzonder is aan jou.
Juist op zo'n moment heb je je vrienden en familie het hardste nodig, alleen hoe sta je iemand bij? Wij staan achter jou geeft ruimte aan ieder om de lege bladzijden te vullen met liefhebbende woorden en gedachten voor een persoon die het nodig heeft. Het geluk kunnen we helaas niet geven in een doosje, maar we kunnen wel een steentje bijdragen aan de verbetering van het zelfbeeld bij een ander. Als jij je goed voelt kan je dingen beter aan. En door jouw waardering aan te tonen kan een ander zich een stuk sterker voelen. En dichter bij de kracht komen die hij of zij bezit, diep in zichzelf. De kracht die je nodig hebt om een dipje of een moeilijke periode te overwinnen.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
60
Laatste editie
16 februari 2013
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461934130
Bestel dit boek vanaf  €12,91 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic