Willem twee

0

Lekker, makkelijk en goedkoop koken. Willem Boomsma bundelt in dit boek enkele tientallen creatieve en smakelijke recepten, waar iedereen mee uit de voeten kan. Alle gerechten kunnen gemaakt worden met een aantal basisingrediënten, die veel mensen vaak wel in huis hebben Willem laat in dit boek zien, dat je voor weinig geld toch een heerlijke maaltijd samen kunt stellen. Mensen maken het zich vaak nodeloos moeilijk. Maar met een simpele ingreep kun je een maaltijd een hele creatieve draai geven.

De recepten zijn heel duidelijk opgesteld en voorzien van handige tips. Ze zijn gerangschikt in de volgende rubrieken: soepen, voorgerechten, vegetarisch, visgerechten, 'makkelijke' eenpansgerechten, vleesgerechten en toetjes. Ook staat er een overzichtelijke index in.

In dit boek is tevens te lezen, hoe het Willem is vergaan na zijn vertrek uit het Big Brother huis in Almere. Inmiddels heeft hij zijn gewone leven weer terug. Zonder camera's maar nog steeds met koken als belangrijk ingrediënt van zijn leven.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
200
Laatste editie
20 mei 2006
Uitgeverij
Gopher B.V.
ISBN
9789076953847

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic