Wings

96

Lijsten 1 Top25's 2

De vijftienjarige Laurel woont op het platteland bij haar hippie-ouders, die haar uit overtuiging zelf onderwijzen. Wanneer ze naar de stad verhuist om naar de middelbare school te gaan, vergt dit een serieuze aanpassing. Ze mist haar thuis enorm, al lukt het aardig op school en raakt ze goed bevriend met David, een knappe jongen uit haar klas die haar steunt en begrijpt. Tot Laurel merkt dat ze - letterlijk - vleugels krijgt. Ze durft haar ouders niet in vertrouwen te nemen en gaat samen met David op zoek naar haar afkomst. Zo komt ze te weten dat ze een vondelingetje was. Haar wereld wordt helemaal dooreengeschud wanneer ze op een dag op weg naar huis de elf Tamani ontmoet.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Bea de Koster
Laatste editie
23 april 2010
Uitgeverij
Manteau Jeugd
ISBN
9789022325056
Advertentie

Lezersrecensies (3)

wings serie

door: esther bosch 1 like
Geweldig. de hele serie in 1 x uitgelezen.! Wat een leuk en ook origineel verhaal! Wie wil er nou niet in elfjes geloven?

Dit boek moet je gewoon in één keer uitlezen !

door: Viviane 1 like
De vijftienjarige Laurel woont op het platteland bij haar hippie-ouders, die haar zelf onderwijzen. Wanneer ze naar de stad verhuist om naar de middelbare school te gaan, vergt dit een serieuze aanpassing. Ze mist haar thuis enorm, al lukt het aardig op school en raakt ze goed bevriend met David,...

Mensen- tegenover de elfenwereld

1 like
Als je van fantasie boeken houdt dan is dit boek een aanrader. Je leeft mee met Laurel die opgroeit in de "mensenwereld", maar eigenlijk behoort tot het elfenvolk. Ze gaat naar school en krijgt daar een goede vriend David, die ze haar geheim verteld. Hij beleeft met haar allerlei magische dingen en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic