Witte onschuld

16

Het hoofd van een therapiecentrum voor vrouwen verdwijnt plotseling. Maria Kallio, brigadier bij de politie in Espoo, neemt deze zaak op zich. Bij haar onderzoek stuit zij onder andere op een godsdienstwaanzinnige, een stripteasedanseres en een vage dichter, die de vriend van de vermiste is. Iedereen is verdacht, maar bewijzen ontbreken. In deze toch al niet prettige situatie ontsnapt ook nog eens een bankovervaller uit de gevangenis die zweert Maria te doden, omdat zij hem destijds had gearresteerd.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Luminainen
Serie
Maria Kallio (4)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
02 juli 2009
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789056720643 , 9789022996195
Advertentie

Hebban recensie

Een winters boek

door Miranda Jansen op 23-01-2005

Naast de Zweden en Noren krijgen verwerven nu ook de Finnen een plaatsje binnen de misdaadliteratuur. Witte Onschuld is het tweede boek van Leena Lehtolainen dat in Nederland uitkomt. Ook dit boek handelt over Maria Kallio, een brigadier bij de politie in Espoo, net als het vorige boek Tijd om te sterven. Dit keer krijgt Maria te maken met de verdwijning van Elena, een hoofd van een soort...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic