Wreker van Rome

3

In het vervolg op Beschermer van Rome krijgt Valerius Verrens opdracht van de gestoorde keizer Nero zich tegen een man te keren voor wie hij slechts bewondering koestert.

De macht van Nero is tanende. Hij ziet in elke schaduw een vijand, en als een geketend dier haalt hij uit naar elke vermeende dreiging. Zijn paranoia concentreert zich op Gnaeus Domitius Corbulo, die de legioenen in het Oosten aanvoert en als de beste generaal van het rijk geldt. Bereidt Corbulo zich voor op een mars naar Rome?
Gaius Valerius Verrens, Held van Rome, wordt naar Antiochië gestuurd met de bevoegdheid om te beslissen over leven en dood van Corbulo, een man die hij juist enorm bewondert. Maar aangekomen in Antiochië ontdekt hij dat zijn opdracht geen geheim meer is en dat iedereen zich tegen hem heeft gekeerd. Ook komt hij erachter dat de plannen van Corbulo niet tegen de keizer zijn gericht, maar tegen een nieuwe vijand van het rijk...

Verschenen in
Serie
Valerius Verrens (3)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
344
Laatste editie
24 mei 2016
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045209555 , 9789045210957

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 4,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 4,99
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

    Dick Van der Veen Hebban Recensent

Kijk in ziel van rechtgeaarde Romein

door Dick Van der Veen op 27-08-2016

In het derde deel van zijn unieke serie boeken over het Romeinse Rijk, gunt Douglas Jackson ons een kijk in de ziel van de rechtgeaarde Romein. In dit geval de tribuun Valerius Verrens III. Hij krijgt van de wrede egocentrische keizer Nero de opdracht om de eerste generaal Corbulo te bespioneren. Hij ziet in hem een bedreiging voor de troon. De lezer wordt in het spannende epos van het ene naar...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic