Zekerder van jezelf

1

Zelfzekerheid is geen karaktereigenschap die je hebt of niet hebt. Zelfzekerheid is een manier van je te gedragen. Dit praktijkboekje is voor iedereen die zich in sommige situaties nog zelfzekerder wil gedragen. Eerst komen de basisvaardigheden aan bod: waar kan je op letten om zelfzeker over te komen en hoe kan je zelfzeker denken. Dan worden de situationele vaardigheden getraind: omgaan met afwijzing, durven weigeren, opkomen voor je mening, gesprekken aanknopen, feedback geven...
Dit is een no-nonsense doeboekje, waarin de nadruk ligt op het aanleren van concrete vaardigheden die je helpen om je zelfzekerder te gedragen.

Wilfried Van Craen is cognitief gedragstherapeut en seksuoloog. Hij heeft al meer dan dertig jaar een privépraktijk en verzorgt trainingen en cursussen in persoonlijke vorming. Hij is opleider en docent in de psychomedische sector en de auteur van negen boeken over relaties, seksualiteit en praktische psychologie.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
65
Laatste editie
03 oktober 2015
Uitgeverij
Luster Uitgeverij
ISBN
9789460580697

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic