Zelfbevestiging

0

Stuart Wilde
Zelfbevestiging
Grootse en meeslepende strategieën om je zelfvertrouwen terug te winnen
bindwijze: paperback
formaat: 14 x 21,5 cm
omvang: 160 blz.
prijs: 13,50
ISBN: 978 90 6378 628 1
Volgens Stuart Wilde zijn zelfdiscipline, zelfverzekerdheid en concentratie onmisbaar voor een gelukkig leven. Wie zijn concentratie kan opvoeren tot het zogenaamde theta-hersenniveau, het elektromagnetische krachtveld dat ons omringt, krijgt de beschikking over energie die transcendente visioenen geeft.
Deze visioenen kunnen we gebruiken voor al onze verlangens. Dankzij op theta-hersenniveau verkregen inzichten vallen carrière, streven, starre regels en andere beperkende factoren weg en kijken we door de bla-bla-verpakking van het maatschappelijk bestaan heen.
We zijn in staat om voor onszelf een eigen persoonlijke alternatieve ontwikkeling te scheppen, die ons boven de onberekenbaarheid van het materiële vlak uittilt tot een punt, waar we onze eigen bestemming kunnen sturen en waar we voor het eerst ons werkelijke zelf kunnen bevestigen.
Zelfbevestiging geeft geen bla-bla-uitspraken om je achter te verschuilen, maar leert je om inzicht te krijgen in je ware bewustzijn en om te ervaren dat het leven geen strijd hoeft te zijn, maar simpelweg een vooruitgang van het ene punt naar andere, zonder daarbij bang te zijn voor allerlei mogelijk onheil - gewoon, zoals een strandwandeling op een mooie zonnige dag.
Zelfbevestiging is een prettige, wijze en geestige steun voor iedereen die af en toe moeite heeft zich in onze stressvolle maatschappij staande te houden.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
149
Laatste editie
31 oktober 2005
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063786281
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic