Zwartwaterkoorts

14

Waarom reist een Groningse bioloog grauwe kiekendieven achterna in<br/>Afrika? Wat is de keurige bibliofiel van plan wanneer hij in een Leidse<br/>bibliotheek een kostbaar werk komt inzien? Blijkt de man die op<br/>internet zijn papegaai te koop aanbiedt inderdaad de stiefbroer van de<br/>koper te zijn? En hoe kun je in Amsterdam vandaag de dag nog overlijden<br/>aan zwartwaterkoorts?<br/>De personages in deze zeven verrassende verhalen hebben allemaal<br/>een geheim. Als ze zelf niet liegen, bedriegen of iets verzwijgen, w?rden<br/>ze bedrogen of regelrecht opgelicht. De verhalen zijn onderling verbonden,<br/>verschillende personages duiken in meer dan ??n verhaal op.<br/>Melancholie is de grondtoon van Rascha Pepers werk. Behalve door list<br/>en bedrog worden de hoofdpersonen in deze bundel dan ook door<br/>melancholieke vertwijfeling of berusting verbonden, ook al vertoont<br/>hun lot nog zulke absurdistische trekjes.
Verschenen in
Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Laatste editie
15 oktober 2009
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046806760
Bestel dit boek vanaf  €20,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Zwartwaterkoorts

door: Zazou 1 like
Een beetje argwanend begon ik aan dit nieuwe boek van Rascha Peper. Argwanend, omdat ik helemaal niet van verhalen houd, want tegen de tijd dat je in het verhaal zit is het alweer zo goed als afgelopen. Maar, Peperfan als ik ben, kon het toch niet maken om alleen om deze reden Zwartwaterkoorts niet...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic