Advertentie

Hebban Newsroom

07
januari 2021
om 08:19

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Buzz mee met 'Welkom bij Hotel Flanagans'

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Welkom bij Hotel Flanagans: buzz mee met dit verhaal over emoties, bedrog en wraak

Åsa Hellberg heeft in Zweden al elf romans op haar naam staan, en mag zich een van de populairste feelgoodauteurs van het land noemen. Na enkele vertaalde boeken die op zichzelf stonden, komt uitgeverij Xander nu met het eerste deel van Hellbergs 'Hotel Flanagans'-reeks. Buzz mee met dit boek vol emoties, bedrog, hebzucht en catastrofes op Hebban, we delen maar liefst 50 boeken uit.

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Top 25

Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor je persoonlijke Top 25.

Lockdown Kalender: Boekentip #22: Boekhandel Koops

Tot ver in januari mag je helaas je favoriete boekhandel niet bezoeken en zijn de bibliotheken alleen geopend voor het afhalen van gereserveerde boeken. Om het gemis van een bezoekje aan de boekhandel tijdens deze periode voor lezer én boekverkoper te verzachten, zetten we in de Lockdown Kalender elke dag een leestip van een boekverkoper of bibliotheekmedewerker centraal. 

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Scandi-noir van een Brit: lees een sneak preview van Will Deans 'De jacht'
Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Favorieten
Lockdown Kalender: Boekentip #23: Bibliotheek Hilversum

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2101 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Buzz mee met 'Welkom bij Hotel Flanagans'

Gerelateerd