Advertentie

Hebban Newsroom

25
januari 2021
om 08:22

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: De Weekopening van Martijn

1 reactie

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

De Weekopening van Martijn

Elke maandagochtend vertelt een Hebban-redacteur je in De Weekopening wat je de komende zeven dagen op Hebban kunt verwachten. Vandaag licht redacteur Martijn zijn persoonlijke selectie verwachte boeken toe en laat ze je zien welke toffe Hebban-acties en evenementen je niet mag missen. Zien we je deze week terug op je favoriete boekensite?

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Cadeaulijst

Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor het maken van een cadeaulijst.

Win de nieuwste thriller van Martine Kamphuis, 'De kliniek'

Thrillerauteur Martine Kamphuis (1963) weet uit welke bron ze moet putten; naast het schrijven van boeken is ze werkzaam als psychiater, gespecialiseerd in de behandeling van mensen met gedragsstoornissen. De kliniek is haar nieuwste boek, waar Hebban er vijf van mag weggeven.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* Je maandelijkse tips voor de Boekenweek Challenge
* Recensie: In het diepe gegooid

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2117 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: De Weekopening van Martijn

Gerelateerd