Advertentie

Hebban Newsroom

04
mei 2021
om 08:18

Vandaag en morgen op Hebban: de boeken van 4 en 5 mei

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Terugblik | 'Lees eens wat anders' onder leiding van de Crew Team Captains
Elk jaar daagt de redactie van Hebban je uit om in de maand april eens een boek te lezen dat totaal buiten jouw comfortzone ligt. Bijvoorbeeld een boek uit een ander genre dan je gewend bent, of de uithoekjes in jouw favoriete genre die je nog helemaal niet kent. Dit jaar kon je voor extra support meelezen met de Hebban-redacteuren. Nu april voorbij is, blikken we terug op een succesvol #LEWA!

Deze boeken lees je vandaag en morgen naast de 4/5 mei-bundel
Op 4 mei staan we stil bij de offers die zijn gemaakt voor onze vrijheid, tijdens de Tweede Wereldoorlog en andere oorlogen of conflicten in binnen- en buitenland. Op 5 mei vieren we die moeilijk gewonnen en o zo belangrijke vrijheid. Elk jaar verschijnt een speciale uitgave waarin de op 4 en 5 mei gehouden lezingen worden gebundeld. Lees hier meer over het omdraaiboekje van 2021 en bekijk themalijsten vol leestips in verschillende genres.

Doe mee met de Hebban Leesclub rond de thriller 'De Russische connectie'
Na zijn thriller De Parijse connectie is auteur Gerrit Barendrecht terug met een nieuwe historische thriller rondom journaliste Ida en rechercheur Julius Katz, een oorlogsveteraan. Ook De Russische connectie speelt zich af in Amsterdam: dit keer jaagt het duo op terroristen.

Vandaag op de agenda

Vandaag staan er geen evenementen in de literaire agenda van Hebban. Jouw evenement toevoegen doe je hier

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Vertalersgeluktournee: Roel Schuyt over meedeinen met de woordenstroom
* Sneak Preview: Moeiteloos sleept de meesterverteller je mee in het 'Groot Biegel sprookjesboek'

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.

Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: de boeken van 4 en 5 mei

Gerelateerd