Hebban Newsroom

02
augustus 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: Lees een sneak preview van 'Liefde & ananas'

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Twee mannen, dertien ongelukken: lees een sneak preview van Liefde & ananas
Isabelle Paz Soldan schrijft in haar debuutroman 'Liefde & ananas' op grappige en herkenbare wijze over het leven van een single dertiger. Anna zit vast op haar werk, in de studentenflat waar ze nog steeds woont, en in haar liefdesleven. Zal het haar lukken haar leven die positieve draai te geven? Lees op Hebban een sneak preview van de feelgoodroman en maak kans op het boek in de winactie.

Regenboog Week: nieuw verschenen LGBTQ+-boeken
In de Regenboog Top 100 komen de honderd mooiste LGBTQ+-boeken aller tijden voorbij, maar daarnaast verschijnen er elke dag ook nieuwe titels. Zij verdienen eveneens een plekje tijdens deze Zomerlezen themaweek. Bekijk hieronder welke nieuw verschenen LGBTQ+-boeken je alvast aan je 'Wil ik lezen'-plank kunt toevoegen.

Interview | Gaykrant x Floortje Zwigtman
Gaykrant en Hebban organiseren deze maand de verkiezing van de Regenboogboek Top 100. Op 7 augustus zal Boris Dittrich de uitslag ervan bekend maken. Gedurende de verkiezingen laat Gaykrant diverse schrijvers aan het woord. Deze keer spreekt hoofdredacteur Rick van der Made met Floortje Zwigtman.

Zomerlezen Schrijfwedstrijd: een foto zegt meer dan 1000 woorden (4)
In de Regenboog Week kun je voor de vierde keer meedoen met de Zomerlezen Schrijfwedstrijd. Bij elke themaweek hebben we 2 of 3 foto's geselecteerd waar jij een verhaal van maximaal 1000 woorden over kunt schrijven. Regenboog is het voorlaatste thema van deze schrijfwedstrijdenserie.

Win de feelgood Liefde & ananas van Isabelle Paz Soldan
Isabelle Paz Soldan schrijft in haar debuutroman Liefde & ananas op grappige en herkenbare wijze over het leven van een single dertiger. Zal het haar lukken haar leven die positieve draai te geven? Maak kans op het boek in de winactie. 

Vandaag op de agenda

Vandaag staan er geen evenementen in de literaire agenda van Hebban. Jouw evenement toevoegen doe je hier.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud) 

Tekla Berg is terug in de nieuwe medische thriller 'Zeg nooit je naam'
Zomerkids boekentips: NBD jeugdspecialisten tippen in de Regenboog Week
Interview | Gaykrant x Ted van Lieshout
Maak kans op het winnen van 'Zeg nooit je naam' van Christian Unge

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2165 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: Lees een sneak preview van 'Liefde & ananas'

Gerelateerd


Gesponsorde boeken