Nieuw inkijkje gekregen.
Ik lees normaal geen Engelse boeken. Simpele reden dat het mij veel moeite kost. Alleen toen ik zag dat het over de zanger, van 1 van mijn favoriete bands ging. Wilde ik het toch proberen. Geen spijt van gehad.
Het boek laat het begin tot aan de periode van hun derde album zien. Het geeft een beetje inzichten wat Danny heeft mee gemaakt. Samen met zijn beste vrienden en bandleden.
Al moet ik toegeven dat vooral stukken uit interviews zijn die zijn gebruikt. Of stukken van shows. Dat gaf niet met lezen. Was netjes verwerkt.
Het stuk over de voice was Sannee ene kant intersant om te lezen. Maar op geven moment te langdradig. Het ging ook ineens meer over de andere coaches. Vond dat wel een beetje jammer.
Heb toch een hoop nieuwe dingen gelezen die ik nog niet wist over Danny of de band. Dat maakte het lezen ook weer wat leuker.
Een leuk boek om een keer gelezen te hebben
Een leuk boek om een keer gelezen te hebben