Een wereld waar je in moet komen.

Angel 03 augustus 2025
Allereerst ben ik blij dat ik het mes van de sluipmoordenaar al had gelezen. Het gaf al een veel beter beeld. Samen dat je niet helemaal in diepe bent gegooid. Weet ook niet of de glazen troon mijn aandacht wist vast te houden.

Zit het verhaal goed in elkaar? Zeker, maar het begin duurde te lang. Niet omdat het saai of te langdradig was. Voor het echte verhaal echt begon. De opwarming duurde te lang, om zo te zeggen zonder spoilers. Had wat meer afwisseling willen lezen.

Het verhaal gaat over Celena de sluipmoordenaar. Waar je ook niet om heen kan. Ze is een eigenwijze dame die der mannetje staat. Ondanks alles wat ze in der leven heeft meegemaakt. Gaande weg leer steeds meer over haar en de wereld om der heen. Al zijn er nog veel vragen onbeantwoord gebleven over de dame.

Al ben ik blij dat Chaol en Dorian ook een goede toevoeging zijn. Die hielpen het verhaal meer body te geven. Welke rol ze hebben kom je achter als je gaat lezen. Beide mannen zijn goed neergezet.

Al moet ik toegeven dat laatste kwart deel, met de hoofdstukken steeds spannender werd. Tot de laatste pagina blijf je lezen. Je wilde gewoon weten hoe, wat, waarom!

Er zijn ondanks beantwoorden vragen, nog steeds te veel onbeantwoorde vragen. Gelukkig zijn er nog meer delen in de serie!

Meer recensies van Angel