De laatste steen word omgedraaid.
Je zit er vanaf pagina 1 helemaal in. Je word meteen nieuwsgierig gemaakt naar meer. Zeker hoe de proloog is opgebouwd. Je krijgt meteen meerdere vragen, alleen de antwoorden laten nog op zich wachten.
Je gaat samen met Jennie en haar team op jacht naar de waarheid. Wat is er met Hannah gebeurd? Er gebeurd genoeg rondom deze zaak. Je word ook steeds verrast welke kant het op gaat. Er komt genoeg aan het licht tijdens het onderzoek.
Vind leuk dat een vrouw een keer de leiding heeft in een misdaad verhaal. Al vond ik Jennie soms ook beetje oppervlakkig over komen. Samen met sommige momenten in het verhaal. Er gebeurde veel maar was het nodig? Soms niet. Omdat en duo verhaal is, kan ik niet thuis brengen wie daar oorzaak voor is.
Het leest vlot weg, er is een goede combinatie gevonden tussen M J Arlidge & Steph Broadribb schrijfstijlen. Zoals eerder gezegd kon ik niet thuis brengen wie wat heeft geschreven.
Ondanks dat je verrast word, door welke kant ze opgaan. Was de ontknoping niet een grote verrassing voor mij. Ergens had ik al snel vermoedens hoe het een beetje zat. Alleen hoe de ontknoping is gemaakt is goed in elkaar gezet.
Het einde vond ik ook een mooi en passend einde. Het voelt ook compleet erdoor.
Ik heb genoten met lezen van het verhaal. Je wilt door blijven lezen om achter de waarheid te komen voor Hannah. Het boek heeft me niet teleurgesteld.
Het einde vond ik ook een mooi en passend einde. Het voelt ook compleet erdoor.