Leuke aanvulling voor Harry Potter fans
De inleiding is best grappig geformuleerd. Uitleg in een tovernaarsjasje gestoken. Het is officieel ook geen boek voor dreuzels.
De tovenaars verhalen zijn anders als onze sprookjes-verhalen maar wel zo leuk om te lezen. Ze brengen hun eigen boodschap over, in tover aars taal.
Vind alleen beetje jammer dat het boek, vooral gevuld is met Perkamentus toelicht. Als de sprookjes verhalen. Zou wel meer “sprookjes” verhalen willen lezen. Ben benieuwd welke verhalen ze nog meer zouden hebben.
Het is leuke toevoeging als Harry Potter fan. Om iets meer te lezen in de tovenaars wereld. Het is genieten om te lezen.