Tijd om in actie te komen!

Angel 03 augustus 2025
Nu weet ik weer waarom ik de boeken van Sarah geweldig vind. Ze weet je van begin tot einde te boeien en te verbazen. Wat ik in andere delen soms nog miste, was hier weer helemaal terug.

Al kan ik niet inhoudelijk op veel punten in gaan. Als je de boeken nog niet hebt gelezen. Bang om spoilers te geven.

Er gebeurd weer een hele hoop in het leven van Aelin. Toch zie je een hele andere persoon staan als je het vergelijkt met het eerste deel. Ze heeft zich ontpopt en blijft groeien. Al is haar karakter zeker niet veranderd. Ze blijft de koppigheid zichzelf.

Ook de leden van haar “team”, zijn gegroeid. Het is een zooitje samen. Al lees je dat ze niet hetzelfde zijn, na hun eerste in treden in de serie. Ze voegen allemaal hun eigen bijdragen toe aan het gehele verhaal.

Niet alleen de hoofdpersonges maar ook de (bij)personen erom. Zullen je verbazen. Ze voegen allemaal wel iets toe.

Er gebeurd weer zoveel, dat je soms echt met grote verbazing zit te lezen. Komt daar ook nog eens bij kijken hoe alles samen lijkt vloeien. Het klopte, je vliegt door het verhaal heen.

Sarah weet je steeds weer opnieuw te verbazen met lezen. Welk deel je ook leest. Dat vind ik zo fijn aan haar manier van schrijven. Ze is niet te voorspellen wat ze gaat doen. Zo maakt het lezen nooit saai.

Heb van dit deel wel het meest genoten, tot nu. Ik kan niet wachten om het volgende deel te gaan lezen. Want het is nog voorbij!

Meer recensies van Angel