Spannende novelle
Typische geval, de flaptekst vind je interssant en wilt het boek lezen. Kom je er met lezen pas achter dat het een deel uit een serie is. De schrijver geeft in de inleiding al beetje uitleg. Je kan dit deel lezen zonder de andere te lezen. Het is goed te volgen.
Al snap ik wel, denk ik, als de andere delen hebt gelezen. Dat dit een mooie aanvulling is.
Voelde me beetje de Cock, in een heel ander concept. Je zit mee te zoeken naar antwoorden. Mee te denken wat het dan wel kan zijn.
Ik oordeel beide novelle apart. De eindoordeel is van beide novelle samen.
Alles in de wind
Eerste novel die je leest. Wat een heftige novelle om te lezen. Je start met lezen en kan niet meer stoppen met lezen. Je hebt net als Jodie veel vragen en weinig antwoorden. Tot alles bij elkaar komt. - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Schuitje varen
Deze tweede novelle is net zo spannend als alles in de wind. Alleen op een heel andere manier. Dit is de eerste grote zaak die Helen heeft mogen doen. Ze laat de mannen, een poepie ruiken.
Je leest over de struggle die ze tegenkomt. Al heb ik vermoeden dat die in de serie ook meer duidelijkheid geeft hoe Helen is ontstaan tot waar ze is, in de serie. Kan dit niet beoordelen omdat nog geen andere deel heb gelezen.
Al moet wel toegeven dat de hele eind scène stukken, soms niet helemaal duidelijk vond met lezen. Bedoel hierbij de actie momenten. Ze zijn goed te volgen, en je hebt wel een beeld die soms toch wazig was. - ⭐️⭐️⭐️⭐️+
Vind de schrijfstijl erg fijn. Het is duidelijk en de spanningsboog is goed over nagedacht. Door de vlotte schrijfstijl vlieg je werkelijk door het verhaal heen. Je wilt samen met Helen de zaak oplossen.
Ik kan niet oordelen of dit een goede toevoeging is voor de serie. Toch ben ik wel nieuwsgieriger gemaakt. Ben benieuwd naar de andere delen uit de serie.
Deze bundel krijgt een gemiddelde van:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️-
Ik oordeel beide novelle apart. De eindoordeel is van beide novelle samen.
Alles in de wind
Schuitje varen