Top punt van gestoord zijn
Let op! Spoilers! Verwijzingen naar eerdere delen!
Het laatste deel uit de Alliance serie is een feit. Maar wat een deel was dit weer om te lezen. Er gebeurd weer een hele hoop.
We krijgen nu eindelijk meer te weten over mysterieuze Hans die in de andere delen voorbij kwam. Je had al bepaald beeld gekregen van hem, alleen weet tilly je een heel andere kant te laten zien. Waardoor je eigen beeld bij moet werken.
Al moet ik toegeven, het begin van Hans en Cassie verhaal, mij niet meteen pakte. Het voelde te oppervlakkig aan. Wat ik bij de andere delen geen last van had. Omdat ze daar meteen je nieuwsgierigheid prikkelde. Vond het bij Hans en Cassie beetje afgezaagd.
Samen dat ik Cassie soms ook iets te, hoe zou ik zeggen, makkelijk was? Als het de andere delen hebt gelezen, vond ik haar beetje matig overkomen.
In vergelijk met de andere delen, stond dit in het begin niet zo stevig. Toen het verhaal echt begon te lopen, stond het ook een stuk steviger.
Gelukkig las ik door en pakte het verhaal mij later wel helemaal op. Toen het echt begon te lopen wilde je niet stoppen tot de grote ontknoping. Hans en Cassie werden ook beter neergezet wat veel goed maakte van het begin.
De andere mannen uit de Alliance hadden ook zeker weer hun aandeel in dit verhaal. Dat alleen maar grappig maakte.
Zeker toen de grote ontknoping begon. Toen voelde het weer als van ouds en spannend. Er gebeurd heel veel met kleine plottwisten die je doen verbazen.
Alleen de grote afsluiting van de Alliance-serie vond ik zo leuk gedaan. Dat maakte wel mooi einde van de hele serie.
Ondanks dat deel min punten van dit deel. Heb ik genoten van het verhaal en alle delen uit de serie. Ze waren op hun eigen manier leuk om te lezen!