een lange reis

Angel Angel
19 apr 2021

Om eerlijk te zijn vind ik het verhaal heel leuk bedacht! Je kan het vergeleken een klein beetje met avatar met de vier elementen met een hele leuke nieuwe draai eraan. Hierin zijn er beschermers die mensen helpen met de hulp van de element geesten om het zo maar te zeggen. Heel leuk bedacht!

Heb alleen wel een aantal min punten in dit verhaal:
Er gebeurd te veel in een korte tijd en gaat van ene bij personage(s) naar de ander Persoonlijk vond ik niet prettig om te lezen met zo veel wisslingen. Veel personage kwamen amper of niet terug. Het werd daardoor voor mij minder goed te begrijpen. Wie nu belangrijk zijn voor haar reis en doelen. Je krijgt achtergrond en alles te weten voor korte tijd. Waarvoor?

De gebeurtenissen zijn op sommige momenten lang genoeg om in het verhaal te lezen en te doen. Alleen sommige momenten dacht ik. Dit mag wel uitgebreider of dit word voor mij verwarrend om te lezen.

Het hele verhaal gebeurd er genoeg waardoor je gewoon wilt weten hoender af gaat lopen met Enyria. Die allerlei dagelijkse problemen mee maakt in 1 jaar. Zat soms met mijn hart in me keel stukken te lezen. Dat dacht omg dit kan gewoon niet waar zijn.

Samengevat vind ik het idee super leuk bedacht. Credits naar Arlieke voor het bedanken! Dat meen ik op recht! Vind alleen voor mij persoonlijk ervaring dat verhaal rommelig over komen en als een snel trein van ene moment naar het andere springen. Vind dat persoonlijk minder fijn om te lezen. Dat maakte de spanning wel een deel goed

Meer recensies van Angel