Iedereen genieten, gewoon op hun eigen manier.

Angel Angel
29 mrt 2024

Verzameling van steamy verhalen. Ik beoordeel ze allemaal apart, waar een gemiddelde uit komt.

Vind wel erg fijn dat je voor een verhaal gaat lezen, een mini flaptekst kreeg. Dat je niet in diepe werd gegooid.

Enjoy yourself -
Brengt allereerste taboe aan het licht, iedereen heeft zijn eigen struggles. De titel is daarom ook erg toepasselijk voor beide personen. Het gaat snel maar voelt wel als een compleet verhaal aan. - ⭐️⭐️⭐️⭐️

Enjoy somebody
Liefde laat zich op onverwachte momenten kenbaar maken. Enjoy what happend on your journey. Verrast hoe alles ontwikkelde na flaptekst. Het is een compleet verhaal.. Alles is goed uitgewerkt. - ⭐️⭐️⭐️⭐️+

Enjoy each other
Soort van mini vervolg verhaal op enjoy somebody. Dit keer geschreven uit Hailey, Charlie en Jake. Met verrassende leuke twist. Ze genieten op verschillende manier van elkaar. Het voelt als een compleet verhaal. De titel zegt al genoeg. - ⭐️⭐️⭐️⭐️+

Enjoy life
Genieten van het leven, doen deze personages allemaal. Al vond ik het soms verwarrend lezen. Voor een kort verhaal met 4 perspectieven, viel het overzicht voor mij soms weg. Vond wel knap dat er een rode draad was die hun vieren met elkaar verbonden. - ⭐️⭐️⭐️+

Meer recensies van Angel