Alles heeft een doel!

Angel Angel
24 mrt 2024

Dit boek heb ik een lang geleden gelezen en vond hem toen geweldig om te lezen. Het was weer super om te lezen en snap ook dat hem vroeger zo leuk vond. Die gevoelens kwamen weer helemaal terug.

Dit verhaal gaat over Torak die voor een moeilijk uitdaging staat. Samen met zijn maatje Wolf gaan ze er samen tegen aan. Uitdagingen genoeg komen ze tegen in hun reis.

Vind leuk dat je ook uit andere ogen leest. Hoe ze denken en doen. Het word niet aangeven maar het meteen duidelijk wie er wat verteld. Dat is best knap gedaan door de schrijfster. Het haalt je ook niet uit het verhaal tijdens het lezen.

Vanaf het begin van het boek tot einde is het niet saai om te lezen. Je zit er van pagina 1 meteen in. De spanning word langzaam steeds meer opgevoerd. Je blijft geboeid lezen. Er zitten ook genoeg plottwisten in die je doen verbazen met het lezen.

Dit verhaal speelt plaats in de tijd van de begin van de mensheid. Jagen en overleven. Toch is het totaal niet storend want het word goed neergezet hoe ze dachten in die tijd. Of niet, you never know.Michelle weet een goed beeld te scheppen van de wereld. Ze heeft het zo neergezet dat je ook je eigen invulling kan geven. Hierdoor duik je meer in het verhaal.

De gebruiken zijn ook anders als je verwacht. Dat je dankbaar moet zijn met rituelen, en alles met een doel gebeurd. Ze hebben ook allemaal gebruiken, die ik best intersant vind om te lezen.

Nu ik een stuk ouder bent, als de eerste keer dat ik het verhaal las. Doet het er niet onder, het mooi neergezet. Het is voor mij nu beetje te snel sommige momenten maar voor junior lezers is het precies goed neergezet. Niet lang en niet te kort. Al ben ik het nog steeds niet eens met het einde.

Meer recensies van Angel