De groei van alle leefde wezens

Angel Angel
24 mrt 2024

Dit is het vierde deel in de serie. Het begint meteen al met een hoop vragen en actie-reactie momenten. Torak word verstoten, wat betekend dat iedereen jacht op hem mag maakt.

Torak als Wolf zitten met hun zelf in de knoop met wat ze willen. Ieder met zijn even struggles. Ze moeten harde keuzes maken voor de toekomst die soms echt je hart breekt. Vooral voor Wolf vond ik het soms echt zielig. Hij heeft soms zwaardere keuzes moeten maken al Torak vind ik.
Je ziet met de keuzes die ze moeten maken, dat ze een mega groei maken. Dat is leuk om te lezen dat ze al totaal anders zijn als in het eerste deel.

Op een einde zat een twist die ik ergens wel aan zag komen. In de leeftijdscategorie waar dit boek voor bedoelt is. Is het wel een shock om te lezen waar ze achter komen. Michelle heeft dit goed opgebouwd in het verhaal.

Dit hele verhaal vind ik, in vergelijking met de andere delen, beter over nagedacht en neergezet. Door te wisselen met de verschillende personages kreeg je veel meer dimensie met lezen. De wereld werd spannende om te lezen. Alles liep wel samen naar de gezamenlijke doel, al was het nog wel de vraag hoe dit ging aflopen.

Meer recensies van Angel