Shanna Bell de beschermer

Angelicavr_reads 03 februari 2026
In deze tweede deel uit de bad romance serie spelen Hector Diaz en Mary Rossi de hoofdrollen.

Hector is vanaf het eerste moment dat hij Mary ontmoet, al van haar onder de indruk.
Helaas kan het nooit wat worden tussen hem en de mooie, lieve en veel te jonge Mary.
Zij is immers pas 21 en hij is 32 en heeft tijdens zijn diensttijd bij de marine veel gezien en meegemaakt.
Hij weet in de echte wereld, in vergelijking met de Disneyfilm Belle en het Beest, dat het beest niet met de beauty samen lang en gelukkig kan leven.
En hoewel hij dat niet kan, kan hij er wel voor zorgen dat ze veilig is en blijft.
Om zijn beauty veilig te houden, rekent hij af met een spook uit haar verleden.
Als Mary vraagt of hij met haar tijdelijk wil trouwen zodat ze de voogdij over Zoë kan krijgen.
Hector wijst haar echter af en geeft aan dat hij haar zal helpen een goede tijdelijke man te vinden.
In zijn beveiligingsbedrijf werken er genoeg vrijgezelle mannen.
Het is echter een hel voor hem om Mary met een andere man op date te zien.
Laat staan dat ze getrouwd is met een andere man.
Hij besluit dat niemand, maar dan ook echt niemand behalve hijzelf, met Mary zou trouwen.
Van wederzijdse aantrekkingskracht was al sprake, maar hoe meer tijd ze samen doorbrengen, hoe meer gevoelens er tussen hun ontstaat.
Hector ontdekt dat erachter zijn lieve beauty een kinky poes tussen de lakens schuil gaat.
Als Zoë eenmaal bij hun is, begint hij niet alleen steeds meer voor zijn vrouw, maar ook voor zijn/hun dochtertje te vallen.
Ze vertellen elkaar alles.
Het voelt voor alle twee zo goed en zo echt.
Hij besluit Mary te vertellen dat hun huwelijk niet nep is en dat hij haar nooit zal laten gaan.
Zij is van hem en Zoë en van niemand anders.
Hij kan het haast niet geloven dat ze het met hem eens is.
Al helemaal niet omdat hij haar alles over de spoken uit zijn verleden heeft verteld.
Hij had echt nooit verwacht dat dit huiselijke bestaan hem zou vallen.
Hoewel de Detta broers altijd als familie voor hem zijn geweest, heeft hij het verder totaal niet op zijn familie.
Voor Mary is het anders.
Familie betekent alles voor haar.
Nu hij weet hoe het is om een gezin te hebben, zal hij er echt alles voor over hebben om zijn meisjes veilig te houden.
Wanneer er een spook uit zijn verleden opduikt, krijgt hij hulp vanuit een onverwachte hoek, namelijk van zijn halfbroer die hij niet kan uitstaan.
Alles lijkt onder controle, maar dan slaat opeens het noodlot toe en is de dreiging, dus dit spook uit zijn verleden, meebrengt een groot risico.
Hij moet zijn meisjes beschermen, maar is dat mogelijk zonder ze te verliezen?

Dit verhaal vond ik echt het beste tot nu toe.
Hector is toch gewoon een droomman.
Hij vecht letterlijk en figuurlijk voor de mensen die hij lief heeft.
Het verhaal leest vlot weg.
Ik kan wel zeggen, veel te vlot.

Meer recensies van Angelicavr_reads

Eén wens. Twee levens. Een onvergetelijke vriendschap. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.