Vuurproef

Angelicavr_reads 01 maart 2025
Kristen besluit dat haar leven wel een positieve boost kan gebruiken. Ze wordt de nieuwe dierenartsassistente in een dorpje in Friesland. Ze ontmoet daar haar nieuwe en wel heel aantrekkelijke nieuwe baas.
Wat kristen niet weet is dat deze erg aantrekkelijke dierenarts genaamd Tom haar al jaren kent.

De komst van Kristen in het dorpje waar Tom zich heeft gesetteld is zowel een vloek als een zegen. Hoewel Tom Kirsten direct herkent is het andersom niet het geval.
Hij besluit er het zwijgen toe te doen.
Maar voor hoelang weet hij dit geheim te
houden ?
Net als in alle kleine dorpjes kunnen geheimen daar nooit lang geheim blijven.
Ze komen vroeg of laat altijd te voorschijn.

Wanneer kristen en Tom niet alleen binnen het praktijk een super duo blijven te vormen, maar ook in hun privé leven moet Tom er alles aan doen om Kristen te overtuigen dat het geheim niet tussen hun in hoeft te staan.
Weet Tom Kristen te overtuigen of is het geheim haar te groot en kan ze daar niet mee leven ?

Dit verhaal is een voorproefje voor wat je nog te wachten staat uit de water en vuur serie.
Hoewel dit een kort verhaal was, wist Ryanne mijn interesse met dit verhaal voor de vervolg delen uit de serie op te wekken.
Ryanne Veldkamp laat met dit korte verhaal echt zien dat een verhaal niet altijd 200+ bladzijden nodig heeft om het tot een sterk en mooi verhaal te maken.

Meer recensies van Angelicavr_reads