Alles of niets!

Angelicavr_reads Angelicavr_reads
2 mrt 2024

In deze deel spelen Laura en Noah de hoofdrol.
Laura de Vries is een mooie en slimme vrouw.
Hoewel je dat niet zou verwachten, als je kijkt naar de keuzes van mannen die ze maakte. Laura is gevlucht voor haar hopelijk soon to be ex man en de tal van schulden die haar net als haar ex man blijven achtervolgen.
Als ze tijdens haar vlucht dan de kans krijgt om minsten één van die probleem het hoofd te bieden is ze dan ook dol gelukkig..
Deze baan is dan ook heel belangrijk voor haar.
Het kan haar ticketje zijn naar een schuldvrij bestaan. Wel zit er een voorwaarden aan deze baan vast. Ze mag niets beginnen met haar baas. Hoe moeilijk kan dat nou zijn.. . Haar baas schijnt immers een enorme rokkenjager en heel arrogant te zijn..

Dit tot ze haar baas Noah ontmoet.
Noah is een f1 piloot. Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoeten is er een groot aantrekkingskracht.
Hoewel Noah er alles aan doet om haar te laten inzien dat er meer is dan alleen een werk relatie tussen hun, probeert Laura zich met alle kracht die ze heeft zich te verzetten.
Noah mag niks weten van de voorwaarden van haar contact.. als ze opeens in een hoekje gedreven wordt komt er hulp uit een wel erg onverwachte hoek.. De grootste rivaal van Noah schiet haar opeens onverwacht te hulp.. Had ik al gezegd dat deze grote aartsrivaal als twee druppels water op Noah lijkt.. ?
Niet alleen is hij net zo arrogant hij lijkt qua uiterlijk ook nog eens op hem. Niet zo gek natuurlijk Noah en Finn zijn immers tweeling.
Niet alleen strijden ze op het circuit voor de eerste plaats, ook strijden ze om de aandacht van Laura.
Voor wie van de twee zal Laura kiezen..?

Een heerlijk verhaal dat je snel uit hebt omdat je het niet graag wil neerleggen!!

Meer recensies van Angelicavr_reads