Het monster in mij

Angelicavr_reads 24 februari 2025
Nicole Schelling - het monster in mij

Het eerste deel mijn monster eindigde met een monster van een cliffhanger.
Vanaf het eerste moment gaat deze moeiteloos over.

In het eerste deel leerde we Ysabel en Vince al lichtjes kennen.
Waar in het eerste deel Jason en Noëlla de hoofdrollen speelde, spelen in deze deel Ysabel en Vince de hoofdrollen.

Ysabel is een vrouw met ballen, een vrouw met karakter, een vrouw met veel pit, een vrouw die onverschrokken oogt op het eerste gezicht.
Weet Ysabel uit deze gewoonweg monsterlijk, bijna beestachtige situatie net zo onverschrokken uit te komen of zal dit een blijvende impact op haar nalaten ?

Ik vond de inkijk die je kreeg in de levens en de ontwikkelingen van zowel Ysabel als in die van Vince mooi en geleidelijk opgebouwd waardoor het verhaal meer inlevingsmomenten krijgt.

De chemie tussen Ysabel en Vince is net zo mooi als in het eerste gedeelte met Jason en Noëlla neergezet.
De vriendschapsband die ze opbouwde met elkaar was in het eerste deel al duidelijk, maar komt in deze deel nog veel sterker naar voren.

De personages zijn goed en duidelijk uitgewerkt. Iedere personage heeft een duidelijke eigen karakter. Dit maakt het zo herkenbaar en makkelijk om in het verhaal te blijven. Het komt gewoon super geloofwaardig over, de karakters. Net of je ze voor je hebt staan.

Persoonlijk vind ik deze deel nog sterker en beter dan het eerste deel.

Meer recensies van Angelicavr_reads