Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Wat heeft een vloek uit het verleden met het heden te maken?

Anneke Visser 21 april 2020
Bij het zien van de schitterende cover van High Class Date van Vera Stupenea krijg je meteen al een idee van wat voor soort boek je gaat lezen. De titel maakt nieuwsgierig, je wilt er meer over weten. Voor diegenen die bang zijn dat het een Engelstalig boek is, vrees niet, alleen de titel is Engelstalig, het boek is in het Nederlands geschreven.
Meteen vanaf de eerste bladzijde word je meegezogen in High Class Date van Vera Stupenea. Zo te verder je komt, zo te meer moeite kost het je om het boek aan de kant te leggen omdat je wilt weten hoe het verhaal zal eindigen. Vooral tegen het eind zit je op het puntje van je stoel en wil je weten hoe het een en ander afloopt, wie er achter de moorden zit, hoe het met Veronica zit en hoe het met een vloek uit het verleden zit. Heden en verleden zijn hierbij mooi verweven met elkaar. Het is een boek dat vlot weg leest.
De auteur heeft de spanning goed weten op te bouwen en diverse personen die belangrijk zijn voor het verhaal, goed weten uit te diepen. Langzaam aan kom je steeds meer te weten over hen.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2020/04/high-class-date-vera-stupenea.html .

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Anneke Visser

Gesponsord

Leen (27) zit gevangen in een kelder. Pas als hij zelf begrijpt waarom, zal zijn moeder hem vrijlaten. Literaire thriller. Spannend en aangrijpend. Vakantietip!

Stemmen laat de kracht van taal laat zien. Bijzonder knap hoe Boekwijt erin slaagt warmte en kou en hoop en verdriet in enkele zinnen te vangen.