Vlucht
Vlucht is een behoorlijk dikke pil. Het verhaal zit wel goed in elkaar. De spanning en vragen blijven tijdens het verhaal. Je vraagt je steeds af hoe Lorenzo zo stom kan zijn, wat Laura, maar ook wat Petra beweegt.
De gedachtekronkels van met name Lorenzo wekken onbegrip op. De ruzies en het onbegrip tussen Lorenzo en Laura blijven je bezig houden. Dat is goed geschreven.
Toch had ik wat moeite me door het boek heen te slaan. Wellicht omdat het allemaal te lang duurt, op een gegeven moment is het klaar.
Ik begreep ook dat er nog 2 vervolgen zijn.
Goed boek, maar je moet er wel tegen kunnen dat het meer dan 400 pagina's doorgaat. En het verhaal niet af is nadat je het boek uit hebt.
Ik las dit boek in het kader van de Boekentoer.
Ik begreep ook dat er nog 2 vervolgen zijn.
Ik las dit boek in het kader van de Boekentoer.