Levenslessen op gebied van lieffe
Van Joseph Roelands het geweldige boek:
"De geboorte van Cupida" mogen ontvangen. Uitgegeven door MH Books.
Vooral de titel "De geboorte van Cupida" trok mij aan. Omdat men het altijd heeft over Cupido het hulpje van de liefdesgodin Venus.
De cover past helemaal bij het boek.
De schrijfstijl is vlot en het lijkt wel of je erbij bent.
Iemand benadert mij. Ze heeft al mijn boeken en verhalen gelezen. Normaliter maak ik nooit een afspraak, maar nu wel. Wat ze te vertellen had intrigeerde mij en daarom dit boek.
Ik (Charlotte) ben 16 jaar. Ik reis de hele wereld rond. Ben op zoek naar spiritualiteit in allerlei vormen. Één keer per jaar kom ik twee weken naar huis.
Als ik veertig jaar word geef ik een feest en dit geeft een ommezwaai in mijn leven. Ik reis nog wel maar niet meer zoveel.
Met een goede vriend ga ik naar een receptie. Daar spreek ik even met de bruid. De basis van een relatie moet zijn tijd voor elkaar zeg ik tegen haar
De volgende dag word ik door de bruid opgebeld. Ze heeft het telefoonnummer van een goede vriend van mij gehad. Zij en haar man willen mij graag ontmoeten. Uit die ontmoeting volgt een diepe vriendschap met levenslessen op allerlei gebied. Levenslessen voor ons drietjes. We besluiten met zijn drietjes op vakantie te gaan. Ieder kiest een week wat hij/zij wilt doen. Ook in die drie weken ontmoet ik bijzondere mensen. Ik hou contact met mijn vriend die het telefoonnummer van hun aan mij heeft gegeven. Mijn gevoel is veranderd voor hem.
Dit boek is voor mij een eyeopener. Liefde is bijzonder en zeker de moeite waard om te koesteren. Wel dien je er tijd voor vrij te maken en er dan echt van te genieten. Ik heb van dit boek genoten en er voor mij zelf dingen uitgehaald.
"De geboorte van Cupida" mogen ontvangen. Uitgegeven door MH Books.
De cover past helemaal bij het boek.
De schrijfstijl is vlot en het lijkt wel of je erbij bent.