Spiritualiteit en leermomenten
Van Veljko Radosavljevic
het filosofisch boek: "De uitverkorene van Ecbatana" mogen ontvangen. Dit boek is uitgegeven door Paris Books.
De cover is duister met tekens.
De titel "De uitverkorene van Ecbatana" spreekt voor zich zelf.
De schrijfstijl is zeer gedetailleerd.
In het voorwoord staat onder andere: er heersen licht en duisternis in de Goden. De Magi ziet veranderingen en tegenkrachten.
Dit filosofisch boek bestaat uit vier delen.
Boaz heeft dromen en daarin komen visioenen voor. Deze visioenen behelzen onder andere de draak van de duisternis en Boaz ziet tekens. Boaz zijn 'beste' vriend Morad is jaloers op hem. In Ecbatana wordt er gezocht naar een nieuwe uitverkorene. Deze zoektocht naar de nieuwe uitverkorene gaat niet zonder slag en stoot. Boaz gaat op reis en heeft vele leermomenten, maar ook te maken met tegenkrachten. Hij ontmoet ook zijn grote liefde.
Wat het bijzondere is aan dit filosofisch boek is dat het in een ver verleden plaats vindt. Maar de innerlijke strijd en de vragen die dit filosofisch boek oprakelen kunnen heel goed in het heden plaats vinden. Ik zie dit boek als een innerlijke reis naar je zelf. Bijvoorbeeld: elke gebeurtenis dwingt ons tot een keuze, met een gevolg.
Dit bijzondere boek is voor de lezer die houdt van spiritualiteit en leermomenten.
De cover is duister met tekens.
De titel "De uitverkorene van Ecbatana" spreekt voor zich zelf.
De schrijfstijl is zeer gedetailleerd.
Dit filosofisch boek bestaat uit vier delen.