Het begin van een nieuwe verslaving

AuroraBearheart 20 juni 2025
Toen ik hoorde dat Karin Slaughter met een nieuwe serie zou komen werd ik gelijk super enthousiast. Het laatste boek Waarom we logen vond ik ook weer fantastisch maar ik vond de personages wel en beetje minder worden. Alsof je net iets te lang op kauwgom hebt lopen kauwen, nog steeds wel lekker maar de smaak is er wel een beetje af. Dus blij dat ook Karin Slaughter aan een creatieve reset toe was en met Gebroken engelen zet ze weer een grandioos boek neer en maakt ze haar titel als de Queen of crime weer helemaal waar.

In gebroken engelen worden twee meisjes ontvoerd en het is aan agent Emmy Clifton om de meisjes op te sporen. De inzet is extra hoog omdat een van de meisjes de dochter is van haar beste vriendin. Alleen tijdens het onderzoek vraagt Emmy zich af of ze de meisjes ooit echt gekend heeft wanneer het blijkt dat er ze er nogal wat geheimen op na hielden.

Er zitten weer belangrijke thema's in het verhaal zoals drugsgebruik onder tieners, sex trafficking en de corrupte rechtsgang in Amerika. Die geven het verhaal die extra laag waar ik altijd naar op zoek ben in een thriller.

Nou vielen ook nog eens halverwege de tranen over mijn wangen iets wat ik niet gewend ben van Karin Slaughter. En ik huil niet zo gauw tijdens het lezen. Echt weer fantastisch geschreven en ik kijk uit naar het vervolg.

Meer recensies van AuroraBearheart