Malibu, broodjes en relaties!

beachhouseboeken 30 april 2025
Beach Vibes, de naam zegt het al, speelt zich af aan het strand van Malibu! Een heerlijke feelgood aan het strand dus echt wat voor mij!

Beth is een jaar gescheiden, haar eigen broodjeszaak loopt goed, ze doet vrijwilligerswerk en voelt zich een beetje eenzaam. Niet dat ze haar man mist maar… ‘Wilde ze ook niet méér dan dit?’
Ze heeft een beginnende vriendschap met Jana via het vrijwilligerswerk en zij heeft hetzelfde als haar, misschien een tikkie eenzaam nu haar dochter haast 5 jaar is. Dan ontmoet Jana het broertje van Beth en bij een gezamenlijk etentje klikt het ook tussen Beth en de broer van Jana. Hoe mooi kan het leven zijn?
Beth is een stoere selfmade vrouw, ondernemer met een eigen broodjeszaak, geliefd bij haar personeel en vrolijk tegen haar klanten. Maar ook beschadigd door haar moeder, alles opzijgezet voor haar broer en wilde ze niet meer van het leven, was dit nou alles?

Beach Vibes wordt afwisselend verteld vanuit Beth en Jana. Wat wel heel prettig is want je maakt van beide mee hoe de liefdesrelaties zich ontwikkelen. Hun vriendschap zorgt ervoor dat er een extra dimensie is in het boek.

Van Susan Mallery heb ik eerder Een zonnige toekomst gelezen. En zodra je een boek van haar hebt gelezen dan ben je fan en vlieg je door het boek. Haar schrijfstijl is vlot, prettig en meegaand. Ze verdiept haar personages helemaal zodat je je helemaal in kan leven.

Thema’s in Beach Vibes zijn familie, vrienden, toxische relaties en fouten uit het verleden.

Binnen 24 uur had ik dit boek uit, heerlijk meeleven op het strand van Malibu tussen de surfers!

Bedankt @harpercollins voor het recensie-exemplaar!

Meer recensies van beachhouseboeken