Iconen van Barca!

Barcelona is het nieuwste deel uit de serie voetbalhelden. Mijn oudste twee jongens vinden de boeken fantastisch!

Op het moment dat ik liet zien dat dit recensie-exemplaar binnen was gekomen pikte de oudste gelijk het boek in:

Informatief en creatief boek want ze doen leuke plaatjes erbij. En er staan Barcelona legendes in het boek die ik nog niet kende.

Het boek begint met de oprichting van Barcelona en de hele geschiedenis komt voorbij.
De Spaanse Burgeroorlog maar ook het ontstaan van de rivaliteit tussen Real Madrid en Barcelona!

Maar ook de topscorers die op dat moment speelden voor Barcelona en die uitgegroeid zijn tot ware iconen van de club.

Als laatste de richting die Barcelona uitgaat met de nieuwe generatie voetbalhelden na het vertrek van Messi.

Helemaal aan het einde is er nog een leuke quiz en een begrippenlijst.

Het boek staat weer vol met illustraties, weetjes en opmerkingen. Voor de kleine voetbalhelden een heel fijn boek!

Dit najaar komen Haaland en Salah ook nog uit. Genoeg leuks voor de kleine voetballer om zich op te verheugen en wellicht op de sinterklaasliedjes te zetten!

Bedankt uitgeverij Condor voor het recensie-exemplaar!

Meer recensies van beachhouseboeken

Asfalt is een verhaal over twee reizen die naar één bestemming leiden. Overgeleverd aan de gratie van de onbekenden die hen een lift geven, maken vier jongeren een tocht die hun leven voorgoed zal veranderen.