Schotse (weg)dromen
Het verhaal gaat over twee zussen Davine en Shona die besluiten om de Londense Society te verlaten om te gaan wonen in Carnoch Castle, het kasteel was ze van hun vader geërfd hebben. Maar helaas lopen ze tegen wat problemen aan wanneer ze daar aankomen.
De hoofdstukken zijn kort en het verhaal is heel erg fijn geschreven waardoor je het boek lekker vlot door kunt lezen. De setting is echt perfect op papier gezet waardoor je echt weg kunt dromen bij dit verhaal. Helaas zijn in de dialogen niet altijd duidelijk wie wat zegt waardoor deze wat moeilijk te volgen zijn. Ook vond ik het Ontzettend jammer dat het boek zo kort is! Het voelde meer als een introductie tot het verhaal maar ik wil meer! Een eerste deel van een serie is meestal wat langer en diepgaander dan dit eerste deel.
Daarnaast is het een fijn historisch verhaal om te lezen met interessante personages. Het is een beetje in de Bridgerton stijl waar ik erg van kan genieten.
Al met al vond ik het dus zeker een leuk verhaal al was het dus eigenlijk wel een beetje aan de korte kant. Desondanks kan ik absoluut niet wachten totdat het tweede deel uit is!