Advertentie

Wat is dit een aangrijpend verhaal! Je wordt helemaal meegevoerd Liv’s gedachtewereld in en leeft ontzettend mee. Het is niet niks wat ze meemaakt en ze wordt ook nog eens onwijs heen en weer geslingerd in haar gevoelens om haar broer. Wat had ik met haar te doen… Gelukkig staat ze er niet hélemaal alleen voor!
Door de korte hoofdstukken, waarin je meestal vanuit het perspectief van Liv leest maar af en toe ook vanuit Alex, wat je ook met hem doet meeleven, leest het verhaal heerlijk vlot en blijft de spanning er goed in zitten. Ik vloog gewoon door het boek heen (wat voor een novelle nog best een lekkere dikkerd is met zijn 190+ blz ) en kon het niet wegleggen.
En wat een verademing om eens een boek te lezen waarin iemand rookt en de ander dat niet meer van deze tijd vindt waarna hij zegt te stoppen als zij… – ik ga niet spoileren – en dat het niet de normaalste zaak van de wereld is.
Kortom: Het zusje van is echt een hele fijne meeslepende novelle en een kort maar heel krachtig verhaal. Een betere start van deze nieuwe reeks had je niet kunnen hebben!

Reacties op: Topper

11
Het zusje van - Carlie van Tongeren
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners